...

Wij zoeken nog mede muzikanten zoals 'n ....

Spaans en Zuid-Amerikaans Orkest

POCO LOCO

Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek is het kenmerk van Poco Loco. Een orkest uit de regio Valkenswaard met  ± 27  muzikanten bestaande uit blazers, drums, percussie en basgitaar onder leiding van een professionele dirigent.

Opgezweept door deze dirigent staat Poco Loco garant voor vlotte en bruisende muziek voor jong en oud. Het veelzijdige repertoire van Poco Loco bestaat uit Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. Tango’s, bolero’s, pasodoble’s rumba’s en samba’s worden afgewisseld met muziek uit andere genres waarmee we een uitstapje maken naar de rest van de muzikale wereld (om live muziekfragmenten te  luisteren: klik hier).
Zie ook  Repertoire en de daar vermelde youtube links.....

Door deze muziekkeuze heeft het orkest in de afgelopen 12 jaar zijn bestaansrecht in de regio veroverd en een unieke plaats ingenomen in de wereld van de populaire blaasmuziek in onze regio.

Poco Loco treedt regelmatig op bij evenementen zoals: theaterseizoen openingen, open dagen, bij recepties, terrasconcerten in de regio, bedrijfspersoneelsavonden, dans-avonden, enz.

Wij zouden het leuk vinden om u te ontmoeten en/of voor u een optreden te verzorgen.

Indien u Poco Loco een warm hart toe draagt, heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden om ondersteuning te bieden aan ons orkest. U kunt daarvoor een gepaste tegenprestatie verwachten. Wenst u meer informatie dan verwijzen wij naar het contactformulier en/of telefoonnummer onder het kopje Contact.

Geïnteresseerd om mee te spelen? U bent - zodra het weer kan/mag ivm corona - van harte welkom om

te komen luisteren bij een van onze repetities op donderdagavond bij bosherberg Harba Lorifa aan de pastoor Heerkensweg in Valkenswaard,aanvang 20.00 uur. 

Vacatures: dringend op zoek naar trompettisten!! verder zie boven aan deze bladzijde en onder tab Muzikanten!

 

Volg ons ook op Facebook!